Beat fiind, si-a incendiat locuinta

Beat fiind, si-a incendiat locuintaDin cauza inexistentei caii de acces pentru autospeciala de interventie a pompierilor, casa unui locuitor din Aleus, comuna Halmasd, a ars aproape in totalitate. In data 15 septembrie, la ora 16:11, Garda de interventie Nr. 2 Nusfalau a intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la gospodaria lui C. Florian din localitatea Aleus. Proprietarul aflat sub influenta bauturilor alcoolice, si-a incendiat, probabil din greseala, mobilierul. Pentru lichidarea incendiului s-a actionat cu mijloace de prima interventie, si anume galeti si stingatoare, din cauza inexistentei caii de acces pentru autospeciala de interventie pana la locatia unde era localizat incendiul. Imobilul a ars in proportie de 80 la suta, ne-a declarat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj. Interventia dificila a pompierilor militari a dus la evitarea propagarii incendiului la casele din imediata apropiere.

Tot marti, in jurul orei 14, pompierii din cadrul ISU Salaj au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la anexele gospodariei lui Virgil P. din localitatea Sici, comuna Pericei. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al sobei fara acumulare de caldura din cauza depozitarii necorespunzatoare a materialelor combustibile, dupa cum ne-a comunicat Lucian Jacodi. Astfel, pana la interventia pompierilor din cadrul Detasamentului Zalau, a ars acoperisul magaziei si al grajdului pe o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati. Alaturi de pompierii militari la interventie a participat si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Pericei.

A cazut din caruta si a murit

O banala cazatura din caruta pe care o conducea i-a adus sfarsitul unei femei in varsta de doar 31 de ani. Din declaratiile purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, femeia pe nume Monica R., de 31 de ani, din localitatea Poiana Horea, judetul Cluj, in timp ce conducea o caruta neinregistrata pe drumul dintre localitatile Fildu de Jos si Tetis, marti, in jurul orei 10:30, din cauza oboselii accentuate, a adormit si a cazut din caruta pe partea carosabila a drumului public. In urma impactului, femeia a decedat.

Un alt accident grav de circulatie a avut loc in aceeasi zi, o ora si jumatate mai tarziu, intre localitatile Napradea si Tranis. In timp ce conducea autoturismul, Traian P., de 27 de ani, din Baia Mare, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si intr-o curba usoara spre stanga, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului, un pasager din autovehicul a fost ranit grav.

Leave a Comment