Bătrână violată şi supusă la perversiuni sexuale de cel care putea să-i fie nepot

O văduvă de 87 de ani din localitatea Petrindu, comuna Cuzăplac, a fost bătută şi violată cu bestialitate de către vecinul său, un tânăr de numai 24 de ani. Cumplita faptă s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 aprilie, după ce bărbatul a consumat băuturi alcoolice în cantităţi excesive, ne-au declarat reprezentanţii Judecătoriei Zalău. Cu mintea întunecată de aburii alcoolului, Ovidiu-Viorel F. a pornit spre casa bătrânei, reuşind să pătrundă în locuinţa acesteia după ce a forţat uşa de la intrare. A găsit-o pe femeie dormind şi s-a năpustit asupra ei pentru a-şi satisface poftele carnale. Când biata bătrână se zbătea, tânărul o lovea peste faţă ori peste braţe şi îi punea mâna la gură pentru a se asigura că victima nu poate striga după ajutor. Astfel, individul a reuşit să întreţină cu partea vătămată nu doar raporturi sexuale normale, ci şi orale şi anale. În urma efectuării expertizei medico-legale, s-a stabilit că femeia a prezentat leziuni traumatice care au necesitat opt-nouă zile de îngrijiri medicale.
Potrivit localnicilor, tânărul, care este domiciliat în satul Peceiu, comuna Bănişor, se mutase în urmă cu aproximativ doi ani în Petrindu, unde lucra ce îngrijitor de animale la o fermă din vecinătatea casei victimei.
Inculpatul este acum cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi de violare de domiciliu. El a fost adus, marţi, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă formulată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, magistraţii zălăuani dispunând încarcerarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile. Ovidiu-Viorel F. a atacat deja decizia judecătorilor, contestaţia urmând să fie soluţionată de către Tribunalul Sălaj.
Dacă va fi găsit vinovat, tânărul şi-ar putea petrece următorii zece ani după gratii.

Leave a Comment