Bărbatul care şi-a atacat propria mamă, trimis după gratii

Magistraţii Tribunalului Sălaj au admis contestaţia formulată de către procurori împotriva deciziei judecătorilor jibouani de a-l aresta la domiciliu, pentru 30 de zile, pe Gavril C., bărbatul de ani care şi-a bătut mama octogenară.

Instanţa superioară a apreciat că inculpatul în vârstă de 50 de ani din localitatea Cehu Silvaniei trebuie trimis după gratii, astfel că bărbatul va sta în arest preventiv pentru 23 de zile, fiind acuzat de violenţă în familie, nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, distrugere şi violare de domiciliu. Reamintim că în 15 iulie, ignorând ordinul de protecţie pe care mama sa îl obţinuse cu doar o săptămână înainte, şi care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 200 de metri faţă de reclamantă şi faţă de localitatea acesteia, timp ce trei luni, Gavril C. a spart cu un topor uşa locuinţei femeii şi s-a năpustit asupra mamei, lovind-o de mai multe ori. În urma loviturilor primite, victima a necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale.
Anchetatorii susţin că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a mai agresat mama şi în trecut, căreia obişnuia să îi pretindă bani pentru a-şi cumpăra băuturi alcoolice.

Leave a Comment