Bărbatul atacat cu un ciob de sticlă a decedat

Bărbatul atacat şi tăiat în zona gâtului cu un ciob de sticlă, în timpul agresiunii petrecute în 25 ianuarie, în parcarea unui bloc nelocuit din Zalău, a decedat în urmă cu câteva zile pe patul de spital. Potrivit lui Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tentativă de omor, în omor, după ce legiştii au stabilit că între leziunile suferite de victimă şi dece există o legătură de cauzalitate.
Agresorul, Ciprian Varga, un tânăr de 18 ani, a fost prins imediat după comiterea faptei şi plasat în arest preventiv. Cercetările ulterioare au stabilit că tânărul a lovit victima în mod repetat, cu piciorul, tăind-o, apoi, de mai multe ori în zona gâtului cu un ciob de sticlă spartă. În urma loviturilor aplicate, bărbatul agresat s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Echipajul SMURD şi cel al Ambulanţei sosite la faţa locului l-au găsit pe acesta în hipotermie şi stop cardio-respirator, reuşind să îl readucă la viaţă după circa 40 de minute de resuscitare.
A fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru îngrijiri medicale, însă a decedat după câteva zile.

Alte articole

Leave a Comment