Bărbat găsit spânzurat în Ortelec

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit marți, într-o pădure de lângă Ortelec – Zalău, Poliția fiind chemată imediat pentru constatare şi cercetări.

Un bărbat a sesizat Poliția prin apel la 112 despre faptul că, în liziera pădurii din Ortelec este o persoană decedată. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Zalău. Pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la morga spitalului pentru necropsie.”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj. Deşi primele concluzii ale anchetei au indicat că bărbatul s-ar fi sinucis prin spânzurare, fiind vorba despre o moarte suspectă, procurorii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

Foto cu caracter informativ

2 Thoughts to “Bărbat găsit spânzurat în Ortelec”

  1. Anonim

    Mai oameni buni,de spanzurat nu te spanzura nimeni….eventual iti da in cap…deci de ce e suspect cazul?

    1. Florin

      Buna ziua. Exista o fapta pedepsita de Codul penal, la articolul 191, determinarea sau inlesnirea sinuciderii: Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani – aceasta este una dintre ipotezele obligatorii de luat in calcul. Mai mult, anchetatorii sunt obligati prin lege sa elimine ipoteza unui eventual omor, mascat ulterior printr-o sinucidere, este o procedura obligatorie, valabila in majoritatea statelor, una cat se poate de logica de altfel. Acestea fac dintr-o sinucidere (aparenta) o cauza catalogata ca fiind suspecta, pana la proba contrarie. Multa sanatate!

Leave a Comment