Bărbat din Creaca, dispărut de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați prin apelul de urgență 112, vineri, 5 iunie, de către o femeie din satul Brebi, comuna Creaca despre faptul că soțul său, Bălănean Cornel, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la locuința sa în data de 4 iunie la ora 7.30, și nu a mai revenit. Semnalmente: 175 cm înălțime, 80 de kilograme, ochi căprui, păr grizonant. La momentul plecării purta pantalon de culoare gri cu dungi de culoare portocaliu și cizme din cauciuc de culoare neagră. Bărbatul a fost dat în urmărire națională, iar polițiștii desfășoară în continuare activități de căutare. Persoanele care pot da informații ce pot conduce la găsirea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

2 Thoughts to “Bărbat din Creaca, dispărut de la domiciliu”

  1. Anonim

    Porc esti tu mai intelectualule…..defapt un psd-ist imbecil ce esti,citeste stiri de la antena 3 ca aia va place voua….imbecilule….atata educatie ti-a dat mama ta …?sa faci un neamt porc? Dar tu ce animal esti?

  2. vasile

    Primul comentator este psihopatul social care primeste o pensie bunicica de la stat si care este un antiroman declarat platit de psd, nasol caz!

Leave a Comment