Bărbat din Cizer, prădat de hoți. A rămas fără economiile ”păstrate” în dulap

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Cizer a sesizat oamenii legii, prin numărul de urgență 112, că persoane necunoscute au furat o sumă de bani din locuință. Sesizarea a fost făcută în cursul săptămânii trecute, mai exact în 26 ianuarie, iar suma dispărută reprezenta economiile acestuia, care se aflau într-un șifonier. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, din primele verificări efectuate, furtul ar fi fost comis în perioada 15 decembrie 2021 – 21 ianuarie 2022, iar polițiștii au un cerc de bănuiți și continuă cercetările pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

 foto cu caracter  informativ

4 Thoughts to “Bărbat din Cizer, prădat de hoți. A rămas fără economiile ”păstrate” în dulap”

 1. […] Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Cizer a sesizat oamenii legii, prin numărul de urgență 112, că persoane necunoscute a  » Citeste mai mult […]

 2. I.C.

  Dar în ce secol trăiește? Economiile se țin la bancă, într-un Cont de Economii. Doar banii pentru cheltuieli curente se țin acasă, și mai nou nici ăia, ci pe card. Și să nu-mi spună nimeni că e „bătrîn” și așa-i obișnuit, eu am mai mulți ani ca el și folosesc aproape peste tot portofelul electronic.

 3. Doru

  „In ce secol traieste”, „economiile se tin la banca…”. Sunt multe lucruri ce tin de educatie. Nu vezi I.C. cati needucati sunt in jurul tau?

  1. Anonim

   Hai nu fiti rai.Omu’ s-o fi temut de dobanzile negative din banci.Ghinion,amu-i negativa suta la suta.

Leave a Comment