Avocatul Andrea Ciortea va fi noul decan al Baroului Sălaj

Avocatul Andrea Ciortea urmează să preia funcția de decan al Baroului Sălaj. Și asta după ce avocatul Bogdan Ilea, cel care a deținut funcția de decan al Baroului Sălaj, a fost validat în funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției. Numirea acestuia urmează fie publicată în Monitorul Oficial, iar după publicare, conform procedurii, avocatul Ciortea, actualmente prodecan în Consiliul de Conducere al Baroului Sălaj, va prelua potrivit legislației profesiei de avocat funcția deținută de acesta. În vârstă de 39 de ani, avocatul Andrea Ciortea are o activitate în domeniu de peste 16 ani.

Alte articole

4 Thoughts to “Avocatul Andrea Ciortea va fi noul decan al Baroului Sălaj”

 1. Anonim

  Asociația Pensionarilor Zalău, organizație cu resurse financiare limitate, caută avocat „PRO BONO”, pentru asistență și reprezentare in fața instanțelor, în cauza privind Legea pensiilor. Contact tel: 0745637851

 2. Anonim

  D-na Ciortea un avocat foarte pregatit si un om special. Intr un asemenea post conteaza enorm si calitatea umana! Va fi o numire meritata,fata de multe altele total nepotrivite in diverse institutii.

 3. Anonim

  Wow, gata cu aroganțele si fumurile la barou? No, asta da. Era si timpul. 👏👏👏

 4. Anonim

  In sfarsit pleaca arogantu . Strange Bode langa el toate lichelele. Asta ia fi sfarsitu lui

Leave a Comment