Gheorghe Gurzău nu a reușit să-i înduplece pe magistrați

Patronul firmei Gurzău Trans SRL, Gurzău Gheorge, șofer al microbuzului implicat în tragicul accident din 19 februarie în care o fetiță de 12 ani a murit, va rămâne după gratii pentru încă cel puțin 30 de zile.

Patronul firmei Gurzău Trans a fost prezentat, luni, judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă care a expirat recent,  Decizia magistraților a fost ca acesta să nu fie eliberat din arest și să fie cercetat, în continuare, în stare de arest preventiv, dat fiind pericolul social pe care îl prezint. Patronul firmei de transport este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevazute de Codul Penal. Magazin Sălăjean a relatat, într-un amplu articol publicat luni, ce au constatat și ce măsuri au luat, atât anul trecut cât și după producerea evenimentului, instituțiile implicate în supravegherea și controlul activității firmelor de transport din țară, implicit din Sălaj.

 

 

4 Thoughts to “Gheorghe Gurzău nu a reușit să-i înduplece pe magistrați”

 1. Anonim

  Patronului ii dorim la multi ani, cu executare !

 2. Anonim

  naspa ca magistratii nu se cheama Ionel Ciunt sau Tiberiu Marc

 3. Anonim

  Familia fetei sa-i ceara daune morale de milioane euro ,iar jegul asta uman sa plateasca toata viata.

 4. Judge

  Nemernic de om, ar merita spanzurat caci a luat viața unei fetițe inocente. Tupeul aroganța l-au adus aici. Rog onorabilii judecători sa ii dea maxim posibil pentru ca si in fata mortii , el a vrut sa fie smecher si sa ascundă adevarul de noi.
  Iar Dzeu sper să îi dea boli cat tot restul vietii lui ticăloase !

Leave a Comment