Autorizatiile de functionare, la vizat

Autorizatiile de functionare, la vizatAgentii economici care desfasoara activitati in domeniul alimentatiei publice si taximetriei sunt obligati sa-si vizeze la Primaria Zalau autorizatiile de functionare. Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Zalau, Manuela Ghiurutan, autorizatia de functionare pentru agentii economici care presteaza activitati de alimentatie publica si de taximetrie se vizeaza la un an de la emitere.

In vederea respectarii normativelor legale este nevoie ca proprietarii acestor unitati sa se prezinte la Serviciul Corp Control Privatizare din cadrul Primariei Municipiului Zalau cu autorizatia de functionare. Acestia vor completa o cerere tip si vor achita o taxa care variaza in functie de particularitatile unitatii si zona in care functioneaza.

In evidentele serviciului sunt inregistrate 177 unitati de alimentatie publica. Potrivit informatiilor detinute de Unitate Locala de Monitorizare, Servicii de Utilitati Publice a Primariei Municipiului Zalau, in Zalau functioneaza trei dispecerate de taxi si sunt avizate 278 de taximetre.

Alte articole

Leave a Comment