Aurel Știrb va asigura în continuare interimatul la conducerea Poliției sălăjene

Comisarul şef de poliţie Miron-Aurel Ştirb va rămâne în continuare la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, după ce, la concursul organizat recent pentru ocuparea acestei funcții niciunul dintre candidați (trei înscriși inițial, prezenți la examen doi) nu a reușit să obțină punctajul minim necesar pentru numirea „definitivă” pe această funcție. Astfel, prin dispoziția conducerii Poliției Române, Miron Știrb va conduce în continuare IPJ Sălaj, până la organizarea unui nou concurs ce va avea loc peste câteva luni. În vârstă de 49 de ani, Miron Ştirb se află la conducerea Poliţiei sălăjene din luna septembrie a anului trecut, după pensionarea predecesorului său, Ovidiu Dosa. Anterior acestei numiri, Aurel Știrb a fost adjunct al şefului instituţiei.

Prin Dispozitia IGPR nr. 178/21.09.2018, ” din data de 21.09.2018, comisar șef Știrb Miron Aurel, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, asigură îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de inspector şef, la ceeaşi unitate, confirm fişei postului, până la finalizarea formalităţilor de numire în funcţie, în situaţia în care, după susţinerea concursului, unul dintre candidaţi va fi declarat admis.„, se arată în răspunsul trimis cotidianului nostru de reprezentanții IPJ Sălaj.

Miron Ştirb lucrează în poliţie din anului 1997, când a fost încadrat ca ofiţer operativ în cadrul Biroul Poliţiei Judiciare, pentru ca după aproape patru ani să se mute la Serviciul de Investigaţii Criminale. Din 2008 până în 2014, a condus Biroul şi mai apoi Serviciul de Investigaţii Criminale, la finele anului 2014 a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Sălaj, iar din ianuarie 2016 până în septembrie 2017, adjunct.

Alte articole

Leave a Comment