Atmosferă de sărbătoare la Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice – Asociația „Haller”

Prin bunăvoința unui grup inimos de sălăjeni, atmosfera Crăciunului a ajuns mai repede la pacienți ai Centrului de îngrijire a persoanelor vârstnice – Asociația „Haller” din Zalău.

Reprezentanți ai Organizației Seniorilor Social-Democrați Sălaj le-au dăruit mai multor pacienți, în special persoanelor singure, pachete cu dulciuri, fructe, îmbrăcăminte, dar și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, totul din dorința de a face bine, de a aduce un strop de bucurie acolo unde este nevoie. „Ajungem astăzi la acești oameni cărora dorim să le aducem un strop de bucurie, un strop din atmosfera sărbătorilor de iarnă. Nu mergem cu mâna goală. Le-am asigurat pachete cu dulciuri, fructe și ceea ce este specific Crăciunului”, ne-a declarat astăzi președintele OSSD Sălaj, Gheorghe Ursente.

2 Thoughts to “Atmosferă de sărbătoare la Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice – Asociația „Haller””

  1. marian zamfir

    Din pacate cei ”cazati” la centrul Haller,nu duc lipsa de NIMIC!!!tinand cont ca ”cazarea”’costa peste 2000 ron pe luna.Face-ti bine si colindatii pe cei din azilele de stat!!!..in rest SARBATORI FERICITE ROMANI!

    1. Popescu

      Și dacă este privat bine ați făcut că le-ați dat cadouri mai binela privat decât la stat cu cadouri că la stat este buget suficient pentru asistații

Leave a Comment