Atenție! Haine și parfumuri „de firmă”, vândute pe stradă în Zalău

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Galați este cercetat de polițiștii zălăuani după ce, la începutul acestei săptămâni, a vândut pe stradă în Zalău, produse contrafăcute, diferite mărci (Boss, Tommy Hilfiger etc.). Este vorba despre tricouri, pantaloni, cămași, pantofi, adidași și parfumuri.

Marfa contrafăcută, pe care a încercat să o vândă, era într-o mașină, iar polițiștii zălăuani care l-au observat făcând „comerț” pe stradă s-au autosesizat și au verificat mașina unde acesta avea mai multe bunuri: haine, pantofi, adidași și parfumuri.

Toate produsele din mașină pe care gălățeanul intenționa să le vândă  aveau însemnele unor mărci consacrate, susceptibile de a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de peste 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj.

One Thought to “Atenție! Haine și parfumuri „de firmă”, vândute pe stradă în Zalău”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Galați este cercetat de polițiști  zălăuani după ce, la începutul acestei săptămâni, a vândut pe stradă în Zalău Citeste mai mult […]

Leave a Comment