Artificiile şi petardele le-au adus dosare penale

Două persoane în vârstă de 36, respectiv 14 ani, din comunele Creaca şi Agrij s-au ales cu dosare penale din partea poliţiştilor. Motivul? Deţineau ilegal articole pirotehnice. Cei doi au fost depistaţi de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj în cursul acestei săptămâni, în cadrul acțiunii “Foc de artificii”.

Cei doi aveau asupra lor şase kilograme de articole pirotehnice, respectiv 1.251 de bucăți și două baterii de artificii a câte 60 de focuri fiecare de diferite mărci și tipuri.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării articolele pirotehnice deținute ilegal de către cei doi și au întocmit dosare penale pentru efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea privind regimul materiilor explozive”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

One Thought to “Artificiile şi petardele le-au adus dosare penale”

  1. Anonim

    Pe strada Olarilor toti copiii au petarde. Chiar arunca peste gardurile oamenilor. Nimeni nu intervine. Sa nu-i suparam cumva! Sunt valorile Zalaului. Multumim, Politia Locala.

Leave a Comment