Armata, Jandarmii, Poliţia şi SRI ies la marea defilare din 1 Decembrie, în Zalău

Repetiţiile la evenimentele ce se vor desfăşura în Zalău cu prilejul Zilei Naţionale a României vor începe luni, 28 noiembrie, între orele 10 -12, cu câteva exerciţii efectuate de plutoanele şi detaşamentele Armatei, Poliţiei, Jandarmilor şi ale Serviciului Român de Informaţii, în zona centrală a municipiului, pe bulevardul Mihai Viteazul. În cadrul unei conferinţe de presă organizată de Prefectura Sălaj, au fost prezentate câteva date legate de parada militară ce va avea loc în 1 decembrie, începând cu ora 11. Potrivit reprezentantului prefecturii, Mircea Ciocean, şeful serviciului Management Instituţional, sunt aşteptaţi să participe la paradă peste 3.000 de sălăjeni.  Lt. Col Florin Brescanu, comandantul Batalionului 317 sprijin logistic “Voievodul Gelu” Zalău a spus în cadrul conferinţei de presă că la defilare vor participa un pluton al Batalionului 317, un pluton de jandarmi, un detaşament ISU şi un detaşament de la IPJ Sălaj. Vor participa la paradă şi opt detaşamente de tehnică logistică din cadrul instituţiilor menţionate. Circulaţia va fi restricţionată pe porţiunea de bulevard cuprinsă între zona Perla şi Silvania, fiind restricţionat accesul din strada 22 decembrie înspre strada Corneliu Coposu, în zona Pieţei Iuliu Maniu. Restricţia de circulaţie va intra în vigoare atât luni, 28 decembrie, între orele 10 -12 cât şi în ziua paradei, 1 Decembrie, de la ora 11 până în jurul orei 13.

Alte articole

4 Thoughts to “Armata, Jandarmii, Poliţia şi SRI ies la marea defilare din 1 Decembrie, în Zalău”

 1. Tăunu

  Pe vremea dictaturii comuniste, ştiţi, aia tristă, cruntă şi sinistră, la defilare participau oamenii muncii, şi apoi organele de represiune. În „democraţie” e invers !

  1. Anonim

   Bine mai zici, mai Aline (pentru cine nu stie Taunu este Alin Demle, consilier judetean PSD)

   1. Tăunu

    Scuze, am greşit, în „democraţie”, la defilări participă numai organele de represiune ale statului !

    1. Demeter

     :))) taunule, sa nu te lasi intimidat de dusman. Esti f simpatic si citesc mereu comentariile tale care sunt obiective si realiste. Sunt convins ca si redactia celor de la magazin Sj te apreciaza – cu critici cu tot, pentru ca, spre deosebire de fituica concurenta, astia nu sterg si nu baneaza IP-uri, indiferent de ceea ce contine un comentariu, chiar si cel mai rau, ceea ce, cred eu, este de apreciat. Bafta multa.

Leave a Comment