Arestat după ce şi-a bătut soţia până a băgat-o în spital

Magistraţii Judecătoriei Zalău au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a sălăjeanului Cornel Radu Varga, în vârstă de 43 de ani, din comuna Buciumi, acuzat de vătămare corporală.

Anchetatorii susţin că, pe fondul consumului de alcool, inculpatul şi-a lovit nevasta cu palmele şi picioarele, pentru ca în momentul în care aceasta s-a prăbuşit la pământ, să îi dea cu o sticlă de vin în cap.

„În data de 22 iulie, inculpatul, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii în contradictoriu, şi-a agresat soţia, lovind-o cu palmele şi picioarele în zona abdomenului şi a spatelui. Femeia s-a prăbuşit la pământ, moment în care bărbatul a luat o sticlă de vin şi a lovit-o în zona occipitală cu fundul sticlei, punându-i viaţa în primejdie”, a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, de unde a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, fiind supusă unei intervenţii neurochirurgicale.

Alte articole

Leave a Comment