Arest prelungit pentru unul dintre membrii grupării păcănelelor

Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis, ieri, prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul lui Marius Buduşan, unul dintre membrii grupului infracţional condus de Stelian Danco şi Radu Ciascai şi specializat în măsluirea aparatelor tip păcănele. Decizia instanţei poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, susţin reprezentanţii Tribunalului, cu precizarea că “inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la soluţionarea definitivă a cauzei”.
Gruparea, specializată în măsluirea jocurilor de noroc, a fost destructurată de către procurorii Direcţiei în luna octombrie a anului trecut de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Sălaj.
Bărbatul este managerul a şapte localuri din municipiu, anchetatorii suspectându-l că “din 2012, în complicitate cu membrii grupării de crimă organizată, a permis acestora să modifice contoarele mecanice de la aparatele de jocuri, în schimbul unui procent de 50 la sută din totalul încasărilor din fiecare luna de la aparate”.

Alte articole

Leave a Comment