Apel de maximă importanță pentru sălăjeni! Persoanele care se întorc din zone declarate roșii sau galbene de risc epidemiologic, obligate să apeleze Direcția de Sănătate Publică

”Stoparea extinderii noului coronavirus depinde de fiecare dintre noi!Trebuie să înțelegem cu toții situația epidemiologică prin care trecem. Trebuie să știm cum și când să cerem ajutor. Facem un apel către autorități și către cetățeni să se informeze!”, este apelul prefectului județului Sălaj – Virgil Țurcaș. Astfel, persoanele care se întorc din zone declarate roșii sau galbene de risc epidemiologic sunt obligate să apeleze Direcția de Sănătate Publică Sălaj la numărul de telefon: 0260 /662 550. Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul României din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260/ 661 277, 0751/177 254, respectiv la adresa de e-mail dispecerat@isusalaj.ro Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112. ”Pentru a nu bloca inutil medicii epidemiologi, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sau liniile 112 destinate apelurilor de urgență, vă rugăm să respectați aceste informații!”, a transmis președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, prefectul Virgil Țurcaș.

11 Thoughts to “Apel de maximă importanță pentru sălăjeni! Persoanele care se întorc din zone declarate roșii sau galbene de risc epidemiologic, obligate să apeleze Direcția de Sănătate Publică”

 1. Anonim

  Tara nu se conduce cu apeluri, trebuie inchise granitele, sa nu mai vina cei de afara sa ne infecteze !

  1. Anonim

   Ar fii ff bine asa sa inchida granitele…fiecare sa stea unde este

 2. Anonim

  Dacă lăsați la latituninea acestor oameni care se întorc în țară să sune la DSP, ne-am dus dracului! Dar ce face poliția, jandarmeria și alte instituții? Au program de sport, au program redus în această perioadă?

 3. I. S.

  Am sunat la DSP, nu s-a făcut nimic in privința unor v3cini, care au ieşit din izolare. Este absolut inutilă această instituție din păcate.

  1. Anonim

   La linia erotică ai încercat?

   1. Is

    Nu am încercat, era blocat că vorbeau cu maică-ta.

 4. Anonim

  19 51 ma paula de la dsp@ încă nU v ati trezit la realitate cU șefă voastră cu tot.,ALO DOMNULE PREFECT VIRGIL TURCAS@? SUNTETI INCONSTIENT SI GIRATI NEMUNCA PUTORILOR DIN DSP? DATI VA DEMISIA DACA NU SUNTETI IN STARE SA FACETI CURATENIE IN ACEASTA INSTITUTIE NUMITA DSP ,CARE E IN SUBORDINEA DVS
  VA E FRICA CUMVA DE PSD? NU DE ALTA DAR SA STIM CU CINE VOTAM PE VIITOR

 5. Anonim

  din pocate cei mai multi care incalca aceste reguli sint rromi iar pulimea sufera ca este democratie ei de ce sa nu dea si la cei care ii finanteaza un popor tembel !

 6. Anonim

  Cand o sa fie lege 5 ani pușcărie pt.asa ceva o sa respecte

 7. Anonim

  Am sunat la DSP referitor la vecini care s-a intors din Germania si se plimba pe strazi…au spus ca n-au ce sa le daca :(…atat despre DSP

 8. Andrei

  Ba daca e sa muriti voi o sa murit de prostie nu de viruși o țară plină de prosti si idioti

Leave a Comment