Angajații DSVSA Sălaj au intrat în această dimineață în grevă spontană

Zeci de persoane, angajați ai Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sălaj, au intrat în această dimineață în grevă spontană. Motivul este legat de refuzul sistematic al directorului executiv al instituției, Mircea Martin, care nu dorește să aplice o decizie a instanței, definitivă și executorie, prin care 42 de angajați ai DSVSA Sălaj trebuie să primească sporul pentru condiții deosebite de muncă. „Deși încă de la începutul acestui an, salariații Direcției au câștigat în instanță dreptul la sporul pentru condiții deosebite de muncă, conducerea instituției refuză sistematic să respecte acest lucru. Este, practic, o încălcare flagrantă a legii din partea directorului executiv Mircea Martin, care nu vrea să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă și executorie. Astfel, în această dimineață declanșăm un conflict de muncă la nivelul DSVSA Sălaj”, ne-a declarat Flavius Țap, liderul Sindicatului Liber al personalului din rețeaua sanitară veterinară Sălaj.

Alte articole

6 Thoughts to “Angajații DSVSA Sălaj au intrat în această dimineață în grevă spontană”

 1. Anonim

  bugetari nesimtiti

 2. Anonim

  Toate aceste nemultumiri sint create de politica discretionara psd . La medicii din spitale le-a marit salariile de patru ori, la artisti de trei ori, la primarii, invatamant cam dublat in timp CE la altii a DAT firfirici. Psd o s-o ia in flit la vot, in special de la CEi mai nedreptatiti, pensionarii de rand !

 3. avocat

  cum adica nu respecta o decizie a definitiva a instantei ????// nu mai suntem intr-un stat de drept???????/

 4. Alfaman

  Vouchere si saptamana de lucru de 3 zile nu vor? Bugetari multi si inutili ce sunteti!

 5. Anonim

  La salarii de 6000-7000 net si program de lucru de gravide normal ca vor si conditii speciale….

 6. Anonim

  Vad ca v au copiat articolul si milogii de la ziarul de salaj, nu i bai, f bine ca asa se face cunoscut acest abuz. Am vrea sa stim in ce baza acest mos martin refuza sa acorde niste drepturi banesti acordate in baza legii si castigate in instanta. Unde traim, alo, DNA ul politia, prefectura, ce faceti fratilor DORMiTI? Daca ala hiberneaza si il doare in fund de angajati, persifla d ui si sfidandu i, voi ce paziti????

Leave a Comment