Amenzi usturătoare aplicate de polițiști celor certați cu legea

Polițiștii sălăjeni au intervenit, în ultimele zile, la peste 50 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat 352 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 13 șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.   

În perioada 16-18 noiembrie a.c., la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost constatate 24 de infracţiuni, din care şase la regimul circulaţiei rutiere (refuz de recoltare de probe biologice, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis), trei infracţiuni contra integrităţii corporale şi sănătăţii (vătămare corporală din culpă), 11 infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte. În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 352 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 98.000 de lei, pentru neregulile constatate. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

 

 

Alte articole

Leave a Comment