Amenzi de mii de lei aplicate de polițiști în weekend

Polițiștii au intervenit, la sfârșitul săptămânii trecute, la 20 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost  constatate opt infracțiuni.

Sâmbătă, 6 ianuarie a.c., 63 de poliţişti au acționat, la nivel județean, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. 

În urma activităților, au fost constatate opt infracțiuni, din care șase au fost la regimul circulației rutiere ( conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și conducere cu auto neînmatriculat) și două infracțiuni contra patrimoniului. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 148 de sancţiuni contravenţionale, din care 25 la Legea 61/1991, 121 la regimul circulației rutiere, iar două au afost aplicate la alte acte normative. Valoarea sancțiunilor este de 36.167 de lei.

Polițiștii au reținut opt premise de conducere, din care două pentru alcool, două pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe sectorul de drum administrat și patru pentru alte abateri.

 

Leave a Comment