Amenzi cu nemiluita în Zalău. Certificatul verde, la control!

Sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei. Atât au aplicat oamenii legii, în doar opt ore, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în municipiu, la finalul săptămânii trecute, pentru prevenirea și limitarea răspândirii SARS-CoV-2. În cadrul activităţii au fost legitimate peste 100 de persoane, iar alte 95 au fost verificate în aplicaţia STS cu privire la deţinerea certificatului de vaccinare. Totodată, au fost verificate 41 de societăți comerciale, cu privire la respectarea legislației în vigoare. După cum au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj activitatea s-a desfășurat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Zalău, lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului Sălaj, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean și a unui echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Pe această cale, oamenii legii recomandă toturor cetățenilor să respecte prevederile legislative în vigoare și măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii pandemiei.

3 Thoughts to “Amenzi cu nemiluita în Zalău. Certificatul verde, la control!”

  1. Anonim

    Tâmpeniile liberale nu au limită, de ce nu e suficientă Adeverința de vaccinare ? Lelea floare nu are iPhone conectat la Internet ca să aibă și certificat verde !

  2. Anonim

    Au fost legitimate 100 persoane! Cu ce au gresit? Si cei 95 daca nu au avut certificat de vaccinare pentru ce au fost amendati?

  3. Anonim

    Ce porcarie. SCLAVILOR!!!

Leave a Comment