Amendat şi lăsat fără camion, pentru că a transportat lemne ilegal

Un autocamion plin cu lemne, înmatriculat în judeţul Satu Mare, a fost confiscat miercuri 14 iunie, după ce a fost depistat pe raza municipiului Zalău fără aviz de însoţire.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, un echipaj aflat în patrulare a verificat în aplicaţia „Inspectorul pădurii” numărul de înmatriculare al autovehiculului, prilej cu care a constatat că acesta nu avea cod online generat în ultimele 72 de ore. În urma verificărilor, s-a constatat că T.I., din judeţul Satu-Mare, a transportat 10,2 metri cubi de material lemnos, din diferite specii, fără a avea aviz de însoţire. Jandarmii i-au aplicat acestuia o amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos şi autocamionul au fost ridicate în vederea confiscării.
Inspectorulpadurii.ro este o măsură a Ministerului Mediului Apelor şi Pădurilor, împreună cu Guvernului României, de transparentizare a activității de exploatare de masă lemnoasă din Romania. Jandarmii recomandă cetăţenilor să sesizeze orice nereguli privind legalitatea transporturilor de masă lemnoasă prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Alte articole

2 Thoughts to “Amendat şi lăsat fără camion, pentru că a transportat lemne ilegal”

  1. Curtici

    Ana va tripla amemzile pe care parlamemtarii le-au scazut!Propun sa o sustii pe Ana sa revina la Magazin Salajan!Cititorii te sustin!

  2. Doru

    Dn satu mare la furat d elemn in Salaj? Al lor s-a terminat pesemne. Dar ce Volvo nou-nout! Asa da! felicitari pentru vigilenta celor care i-au prins pe acesti hoti. Stiu ca nu sunt pestii cei mai mari, insa pic cu pic se face mult. Felicitari!

Leave a Comment