Amendă uriașă pentru un mecanic auto

Un sălăjean s-a ales, zilele trecute, cu o amendă în valoare de 16.000 de lei, dată de inspectorii Gărzii de Mediu (GM) Sălaj. Bărbatul a abandonat deșeurile pe malul stâng al râului Almaş, între localitățile Tihău şi Gâlgău Almaşului. Potrivit reprezentanțior GM Sălaj, în urma unui control desfășurat în cursul acestei săptămâni în zona precizată, comisarii instituției au găsit abandonate mai multe piese şi componente auto uzate.

„A fost identificată persoana care a abandonat deşeurile, aceasta având în chirie un atelier auto, în Panic. La acea adresă a reparat și dezmembrat autovehiculele a căror piese şi componente au fost abandonate pe malul râului precizat”, au menționat reprezentanții GM Sălaj. Pentru abandonarea deşeurilor, dar şi pentru funcționarea fără autorizație de mediu a activității de dezmembrare auto, persoana identificată a fost sancționată contravențional conform legii, cu amendă în valoare de 16.000 de lei și, în plus i-a fost suspendată activitatea de dezmembrare auto.

Deşeurile abandonate trebuie colectate şi predate unui operator autorizat în termen de 15 zile în baza formularelor de transport deşeuri.

2 Thoughts to “Amendă uriașă pentru un mecanic auto”

  1. Anonim

    Deloc nu este o amenda uriasa ! In privinta poluarii mediului amenzile ar trebui sa fie cat se poate de mari, altfel nu se poate opri activitatile de poluarea !

  2. Anonim

    Nume nu are ? Sau va mai reparați și voi Loganu’ p’acolo?

Leave a Comment