O pacientă a murit după ce ambulanța care o transporta a fost implicată într-un accident

O femeie de 83 de ani din comuna Gîlgău a decedat sâmbătă, 20 octombrie, după ce ambulanţa care o transporta la spital a fost implicată într-un accident de circulație. Evenimentul s-a produs pe DN 1C, la ieșire din localitatea Ileanda spre Dej, în jurul orei 19, când, spun poliţiştii, şoferul autospecialei aflate în misiune, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a trecut pe sensul opus de circulaţie şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Pacienta transportată în ambulanţă era în stare gravă, iar după impact a intrat în stop cardiorespirator. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Ileanda, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără a reuşi o salveze pe femeie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, dr. Ioan Cordea, în urma accidentului, şoferul autospecialei a acuzat dureri de spate, iar asistenta medicală a fost rănită la nivelul urechii.

Conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani din Zalău, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

Alte articole

One Thought to “O pacientă a murit după ce ambulanța care o transporta a fost implicată într-un accident”

  1. Anonim

    Asta înseamnă că pacienta nu era fixat cu centura pe targă ! Că cummse vede din imagine numește avariat tare ambulanța !!!

Leave a Comment