Ambulanţă implicată într-un accident grav în Băbeni. Pacienta a murit

Un grav accident de circulaţie soldat cu moartea unei femei de 86 de ani a avut loc luni, 19 noiembrie, în jurul orei 16, în localitatea Băbeni.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, şoferul unei ambulanţe, un bărbat de 48 de ani din Zalău, în timp ce conducea autospeciala pe DN 1H, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, pe un tronson de drum cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, cu carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac.

La momentul producerii evenimentului, ambulanţa se afla în misiune, transportând un pacient de la spital la domiciliu. Evenimentul s-a soldat cu rănirea grava a pacientului, o femeie de 86 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor medicilor, victima a decedat.
Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Alte articole

Leave a Comment