Alexandru Welther vrea să fie eliberat din arest

Alexandru Welther, zălăuanul de 25 de ani care a provocat, la finele lunii aprilie, un accident mortal în Crasna, a cerut Judecătoriei Şimleu Silvaniei să fie eliberat provizoriu sub control judiciar. Instanţa va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de luni.
Welther a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de către procurorii sălăjeni de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, refuzul recoltării probelor biologice şi conducerea unui autovehicul pe drumuri publice fără a deţine permis de conducere.
Reamintim că în 26 aprilie, în jurul orei 19, tânărul zălăuan a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de iluminat public, situat în centrul Crasnei. În urma impactului, prietenul său, de doar 23 de ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii şi-a pierdut viaţa. Şoferul a fugit de la locul accidentului, iar după ce a fost identificat de poliţişti, a refuzat testarea cu alcooltestul, dar şi recoltarea de probe biologice.
La două zile după accident, Welther a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ca în ziua următoare, Judecătoria Şimleu Silvaniei să dispună arestarea inculpatului pentru 29 de zile. Recursul făcut de zălăuan a fost respins de către Tribunalul Sălaj.

Alte articole

One Thought to “Alexandru Welther vrea să fie eliberat din arest”

  1. Dan

    La inchisoare cu el baiat de bani gata care habar nare cu ce se manaca paine.

Leave a Comment