S-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

Polițiștii zălăuani, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu, au oprit pentru control sâmbătă, 6 ianuarie a.c., la ora 5.15,  un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Sălățig. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. O faptă de acest gen a fost constatată și de polițiștii Serviciului Rutier. Un bărbat de 33 de ani, din comuna Sălățig, a fost depistat sâmbătă, 6 ianuarie a.c., la ora 7.40, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 108 D, între localitățile Crișeni și Cristur.

Și de această dată, alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv. Șoferul avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

One Thought to “S-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice”

  1. Anonim

    Meserias ! Asta o sa ajunga MARE ! Ori popa/preot, ori POLITICIAN ! Si o sa ne dea lectiii in doar 3-4 ani !

Leave a Comment