“Aducăii” de nenorociri: beat la volan, la 21 de ani

Traficul rutier de pe drumurile sălăjene, dar mai ales siguranța conducătorilor auto, a bicicliștilor, motocicliștilor și pietonilor, au în continuare mult de suferit din cauza unor șoferi inconștienți, de cele mai multe ori foarte tineri și fără experiență. Dacă lipsa de experiență și euforia cu care conduc unii tineri care abia au obținut permisul sunt “dublate” și de câteva pahare cu alcool, nicio nenorocire nu ar trebui să ne mai surprindă. Din fericire, polițiștii au întețit controalele și acțiunile pe drumurile județului, inclusiv pe cele comunale, mai puțin circulate, acolo unde acești șoferi cred că pot conduce indiferent de starea în care se găsesc. Un astfel de caz a fost constatat zilele trecute de oamenii legii.

Astfel, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au oprit miercuri, 14 noiembrie a.c., în localitatea Boghiş, în jurul orei 23, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Boghiş. Testarea cu alcooltestul a șoferului a evidențiat o alcoolemie de 0,66 mg./l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În perioada 1 ianuarie-31 octombrie a.c., pe raza județului Sălaj, din cauza conducerii pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice s-au produs 11 accidente de circulație grave, soldate cu un deces și 11 răniți grav.

Alte articole

One Thought to ““Aducăii” de nenorociri: beat la volan, la 21 de ani”

  1. Anonim

    Pt alcool ar trebui anulat permisul pe 10 ani .

Leave a Comment