Adolescenta din Zalău, dispărută de acasă, a revenit în sânul familiei

După mai bine de o săptămână, în care a pus pe jar întreaga Românie şi a creat o adevărată isterie, atât pe reţele de socializare cât şi canalele media, după ce mama s-a adresat televiziunilor pentru a-şi găsi fata dispărută, Andrea, adolescenta de 14 ani, din Zalău, a decis să-şi încheie, la finele acestei săptămâni, aventura. Tânăra, care a plecat, în urmă cu opt zile, de bunăvoie, cu prietenul său, un tânăr cu cinci mai mare, din Baia Mare, s-a întors în seara zilei de joi, 23 octombrie, la domiciliul părinţilor. Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Tincuţa Dumuţa, adolescenta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, şi băimăreanul s-a reîntors în localitatea sa de domiciliu.

Reamintim că, la aproximativ o săptămână de la dispariţie, zălăuanca a fost dată în urmărire naţională. Potrivit oamenilor legii, Drozman Andrea a plecat marţi, 14 octombrie, în jurul orei 21, în mod voluntar, de la domiciliul părinţilor săi şi nu s-a mai întors. Sub pretextul că merge să-şi viziteze bunica din judeţul Maramureş, fata a plecat cu maşina prietenului ei, un tânăr de 19 ani din Baia Mare. “A doua zi, I.Csaba, tatăl vitreg al fetei, a sesizat Poliţia, declarând că nu ştie unde se află adolescenta, pentru că nu a ajuns la bunica ei şi nu răspunde la telefonul mobil”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.
Colegele de şcoală ale fetei susţineau că au văzut-o pe adolescentă în 14 octombrie, în autoturismul prietenului ei, un Opel Astra, de culoare vişinie, cu numărul MM-08-FET. De altfel, cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori şi cu alte ocazii. În 15 octombrie, miercuri, în jurul orei 9, fata ar fi sunat-o pe bunica sa căreia i-ar fi spus că se află în localitatea Colţirea din judeţul Maramureş şi că doreşte să ajungă la ea în Satu Nou de Jos. Doar că minora nu a mai ajuns nici în Satu Nou de Jos şi nici în Zalău.
Zălăuanca a fost dată în urmărire naţională, iar poliţiştii maramureşeni l-au căutat pe tânăr la domiciliu, însă acesta nu a fost găsit. Părinţii le-au spus oamenilor legii că fiul lor a plecat luni, 13 octombrie, în urma unei discuţii aprinse iscată de faptul că ei se împotrivesc relaţiei de prietenie cu adolescenta din Zalău.

 

Alte articole

Leave a Comment