Adolescentă din Zalău, dată în urmărire naţională

Adolescenta de 14 ani, din Zalău, dispărută de aproximativ o săptămână, a fost dată în urmărire naţională. Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Drozman Andrea a plecat marţi, 14 octombrie, în jurul orei 21, în mod voluntar, de la domiciliul părinţilor săi şi nu s-a mai întors. Sub pretextul că merge să-şi viziteze bunica din judeţul Maramureş, fata a plecat cu maşina prietenului ei, un tânăr de 19 ani din Baia Mare. „A doua zi, I.Csaba, tatăl vitreg al fetei, a sesizat Poliţia, declarând că nu ştie unde se află adolescenta, pentru că nu a ajuns la bunica ei şi nu răspunde la telefonul mobil”, susţin reprezentanţii IPJ Sălaj.

Colegele de şcoală ale fetei povestesc că au văzut-o pe adolescentă în 14 octombrie, în autoturismul prietenului ei, un Opel Astra, de culoare vişinie, cu numărul MM-08-FET. De altfel, cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori şi cu alte ocazii. În 15 octombrie, miercuri, în jurul orei 9, fata ar fi sunat-o pe bunica sa căreia i-ar fi spus că se află în localitatea Colţirea din judeţul Maramureş şi că doreşte să ajungă la ea în Satu Nou de Jos. Doar că minora nu a mai ajuns nici în Satu Nou de Jos şi nici în Zalău.
Zălăuanca a fost dată în urmărire naţională la sfârşitul săptămânii trecute, iar poliţiştii maramureşeni l-au căutat pe tânăr la domiciliu, însă acesta nu a fost găsit. Părinţii le-au spus oamenilor legii că fiul lor a plecat luni, 13 octombrie, în urma unei discuţii aprinse iscată de faptul că ei se împotrivesc relaţiei de prietenie cu adolescenta din Zalău.
Fata are 1,65 m înălţime, 60 kg, păr şaten, ochi căprui, iar pe faţă are mai mulţi pistrui. Adolescenta şchiopătează de piciorul drept. A fost văzută ultima data îmbrăcată în pantaloni negri şi o geacă de piele neagră. Persoanele care pot oferi informaţii despre tânără ori autoturismul Opel Astra, cu numărul MM-08-FET, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Alte articole

Leave a Comment