Adolescentă bătută, umilită și violată în Zalău. Plan diabolic pus la cale de trei tineri

O faptă de o gravitate deosebită a avut loc miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 21, pe un teren viran din apropierea supermarketului Kaufland din Zalău. O adolescentă de 16 ani a fost victima unor tineri de 13, 16 și 19 ani, după ce a fost dezbrăcată, bătută cu o violență ieșită din comun, violată și umilită să plece acasă doar în lenjerie intimă, fără sutien.

Din datele furnizate de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, se pare că victima ar fi fost bătută și violată în urma unui plan de răzbunare pus la cale de două tinere de 16 respectiv 13 ani și de un tânăr de 19 ani care este, de fapt, autorul violului. “Deocamdată nu sunt foarte clare cauzele care au dus la săvârșirea acestei fapte. Este vorba despre o tânără, bătută de alți trei adolescenți și violată ulterior de un tânăr de 19 ani, fapte petrecute pe un teren de pe Valea Zalăului, în vecinătatea unui supermarket. Autorul violului, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte săvârșite în timpul minorității și  adolescenta de 16 ani au fost deja reținuți și încarcerați în baza ordonanțelor de reținere. Minora de 13 ani nu răspunde penal, conform legii. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs această faptă. Atât victima cât și agresorii se cunoșteau. Victima a ajuns la spital acolo unde a primit îngrijiri medicale , iar ulterior, în baza examinării medico-legale s-a constatat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale” ne-a transmis Liviu Corda prim procuror al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău. Primele date ale anchetei conduc către ipoteza potrivit căreia  această faptă a fost, de fapt, o răzbunare a acestor tineri pentru faptul că fata de 16 ani ar fi avut o relație de prietenie cu fostul prieten al uneia dintre fetele agresoare. Cei doi urmează să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. 

12 Thoughts to “Adolescentă bătută, umilită și violată în Zalău. Plan diabolic pus la cale de trei tineri”

 1. Anonim

  castrare chimica ! plus nasul si urechile taiate ! sa nu se mai poata ascunde niciodata de adevarata lui fata

 2. Transilvan

  Mizeria umana in deplina-i stralucire! Ma intreb ce se petrece in capul celor care fac asa ceva? Sau le este creierul ocupat cu exercitarea functiilor vitale precum respiratia, si mai mult nu poate? Ce fel de ura elementara, primitiva, trebuie sa porti in suflet, pentru a putea face asa ceva?

 3. […] 13 ani și de un tânăr de 19 ani care este, de fapt, autorul violului, scrie publicația magazinsalajean.ro. Totul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 21:00, pe un teren intravilan din apropierea unui […]

 4. […] “Deocamdată nu sunt foarte clare cauzele care au dus la săvârșirea acestei fapte. Este vorba despre o tânără, bătută de alți trei adolescenți și violată ulterior de un tânăr de 19 ani, fapte petrecute pe un teren de pe Valea Zalăului, în vecinătatea unui supermarket. Autorul violului, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte săvârșite în timpul minorității și adolescenta de 16 ani au fost deja reținuți și încarcerați în baza ordonanțelor de reținere. Minora de 13 ani nu răspunde penal, conform legii. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs această faptă. Atât victima cât și agresorii se cunoșteau. Victima a ajuns la spital acolo unde a primit îngrijiri medicale , iar ulterior, în baza examinării medico-legale s-a constatat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale” a transmis Liviu Corda prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, potrivit Magazin Sălăjean. […]

 5. Apă, paie şi bătaie !

  Iată rezultatul desfiinţării şcolilor de corecţie din socialism. Acolo era o curriculă simplă, Apă, paie şi bătaie. Şi bine era !

  1. Anonim

   @ 18:13
   Dacă atît înțelegi din educație, vezi că în Coreea de Nord mai există și te așteaptă!

 6. […] “Deocamdată nu sunt foarte clare cauzele care au dus la săvârșirea acestei fapte. Este vorba despre o tânără, bătută de alți trei adolescenți și violată ulterior de un tânăr de 19 ani, fapte petrecute pe un teren de pe Valea Zalăului, în vecinătatea unui supermarket. Autorul violului, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte săvârșite în timpul minorității și adolescenta de 16 ani au fost deja reținuți și încarcerați în baza ordonanțelor de reținere. Minora de 13 ani nu răspunde penal, conform legii. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs această faptă. Atât victima cât și agresorii se cunoșteau. Victima a ajuns la spital acolo unde a primit îngrijiri medicale , iar ulterior, în baza examinării medico-legale s-a constatat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale” a transmis Liviu Corda prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, potrivit Magazin Sălăjean. […]

 7. Anonim

  Sunt totusi curios , de ce etnie sunt autorii oribilei fapte ??

  1. Roza

   Cea care va deveni in curand populatia majoritara, datorata masurilor de ajutor social pentru nevoiasi……..

 8. […] s-a constatat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, a declarat pentru magazinsalajean.ro Liviu Corda prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria […]

 9. Anonim

  ADN criminal, intiparit si perpetuat de acum la viitoarele progenituri. Nicio puscarie ori scoala de corectie nu i va aduce pe acesti ratați pe calea cea buna. Sa pui un astfel de pla la cale cand ai 13 ori 16 ani inseamna foarte clar ca la 25 omori fara probleme.

 10. Numai nenorociri in zalau

  Nenorociți,le as trage pielea de pe ei și le as pune sare, și să se chinuie cate zile vor avea…infecții și paraziții societății,legile sunt în favoarea lor de aceea se întâmplă atâtea nenorociri!!

Leave a Comment