Acroşat de un autoturism în timp ce stătea întins pe carosabil

Un bărbat de 50 de ani a ajuns la spital luni, 29 ianuarie, la o zi după ce a fost lovit de un autoturism, acuzând dureri la un picior şi afirmând că a fost implicat într-un accident rutier.
Primele cercetări efectuate de către poliţişti au stabilit că duminică, 28 ianuarie, în jurul orei 19, în timp ce se deplasa cu maşina pe Drumul Comunal 24, prin localitatea Jac, un tânăr de 23 de ani l-a acroşat pe bărbatul de 50 de ani, care, beat fiind, era întins pe mijlocul părţii carosabile, vegheat de câinele său. Asta după ce un şofer ar fi oprit pentru să-l ajute pe cel căzul la pământ, însă nu a reuşit din cauza animalului agresiv.

Ancheta a mai stabilit că autorul accidentului şi-a fi manifestat intenţia de a-şi duce victima la spital, însă aceasta a refuzat şi a cerut să fie transportată la domiciliu. Tânărul de 23 de ani a procedat întocmai, însă a doua zi, cel rănit s-a prezentat la spital spunând că a fost victima accidentului. Testarea cu alcooltestul, la circa 18 ore de la producerea evenimentului rutier, a evidenţiat o alcoolemie de 0,1 g/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă între traumatismul suferit la picior şi accident există sau nu legătură de cauzalitate.

Leave a Comment