Accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Un șofer în vârstă de 25 de ani din Pericei s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce a accidentat mortal o femeie de 80 de ani. Tragicul eveniment rutier a avut loc duminică, 22 aprilie, în jurul orei 10, pe o trecere de pietoni din Șimleu Silvaniei.
Potrivit informațiilor transmise de către oficialii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în timp ce conducea autoturismul pe DN1H, prin Șimleu, a accidentat grav o femeie de 80 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
În ciuda eforturilor depuse de medici, la ora 10.52 a fost constatat decesul victimei. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

2 Thoughts to “Accidentată mortal pe trecerea de pietoni”

  1. I.C.

    Indiferent cîte accidente au avut loc pe trecerile de pietoni din Șimleu Silvaniei, NICIODATĂ Poliția nu a supravegheat apoi aceste treceri, nu a dat vreo amendă, nu a ridicat vreun permis! Și lîngă fiecare trecere există locuri unde să stea fără să fie văzuți. Așa încît traversarea pe zebră a șoselei care trece prin Șimleu a devenit sport extrem. 99% dintre șoferi nu cedează trecerea pietonilor, chiar dacă ești cu piciorul pe trecere și le arăți cu mîna marcajul și indicatorul, iar mulți trec cu cca 80km/h (sînt șofer și știu ce afirm). Iată ce favorizează nepăsarea Poliției Șimleu!

  2. Anonim

    Dacă e asa cum zice cel de mai sus de ce nu se pun niste obstacole care sa limiteze viteza?

Leave a Comment