Accident rutier la Zalău

În municipiul Zalău, pe strada Simion Bărnuțiu, în data de 28 mai, la ora 12, o femeie în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism la intersecția cu strada Dumbrava, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani pe direcția Dumbrava Nord – spital. În urma accidentului rutier, bărbatul a suferit leziuni ușoare fiind transportat la spital. Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările într-un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

2 Thoughts to “Accident rutier la Zalău”

  1. […] Biroului Rutier continuă cercetările într-un dosar de… Articolul Accident rutier la Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Pe vremuri,ale hulite,parcarea la mai puțin de nu știu câți metri de intersecții era interzisă.Si pedepsita că atare.Probabil și acuma este interzisa.Pedepsita mai puțin că polițistii-s cam inutili.Daca accidentul s-a produs mai jos de Recuperare,ar trebui sa știți că virgulă,că să vezi de-ți vine cineva din stânga când vrei sa intri in Simion Bărnuțiu trebe sa ieși cu totul în stradă respectiva.Ceea ce clar poate provoca evenimente.

Leave a Comment