Accident rutier între Var și Jibou

Polițiștii au fost solicitați să intervină, în dimineața de 24 septembrie, la un accident rutier produs între localitățile Var și Jibou. Din primele cercetări a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Surduc, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu. Astfel el a pătruns pe sensul opus de circulație și s-a ciocnit puternic cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Șimișna. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
În urma accidentului, două tinere de 25 și 21 de ani, ambele din comuna Șimișna, precum și un tânăr de 23 de ani, din comuna Gârbou, au suferit răni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

2 Thoughts to “Accident rutier între Var și Jibou”

  1. […] Polițiștii au fost solicitați să intervină, în dimineața de 24 septembrie, la un accident rutier produs între localitățile Var și Jibou. Din primele cercetări a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Surduc, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu. Astfel el a pătruns pe sensul opus de circulație și s-a ciocnit puternic cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Șimișna. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Da.Parcă-s nebuni.Si pe mine și alți doi ne-a depășit azi unul cu un bmw negru cu SJ-JAN.Nu știu cine-i, dar faza s-a întâmplat imediat după trecerea c.f de la capătul Jiboului spre Zalău.Linie continuă,curba la dreapta 90 de grade,vizibilitate ioc.Dar JAN era grăbit!!!

Leave a Comment