Accident rutier în Zalău, victima este un motociclist

Polițiștii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în Zalău, pe bulevard, foarte aproape de platoul de piatră, la ora 16,30. Vinovată de producerea evenimentului rutier este o zălăuancă de 66 de ani care, din neatenție, nu a acordat prioritate de trecere la ieșirea dintr-o parcare și a lovit un motociclist de 37 de ani, din oraș, care circula regulamentar. Acesta a fost rănit, martorii aflați la fața locului au spus că motocicleta s-a răsturnat la impact, astfel că motociclistul s-a lovit puternic la un picior.

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor la fața locului, însă a fost nevoie ca bărbatul să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea autoturismului și motociclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Pe numele femeii a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

One Thought to “Accident rutier în Zalău, victima este un motociclist”

  1. […] la impact, astfel că motociclistul s-a lovit puternic la un picior. Echipajul… Articolul Accident rutier în Zalău, victima este un motociclist apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment