Accident rutier în celebra intersecție din zona Lidl

Echipajele SMURD, poliția și pompierii au fost solicitați să intervină, în data de 11 septembrie, pentru un accident rutier. În jurul orei 14, două autoturisme s-au ciocnit puternic în intersecția semaforizată de la intrarea în parcarea magazinului Lidl.

Din cercetările poliției a rezultat faptul că un tânăr de 19 ani, din Crasna, este responsabil pentru accidentul rutier. În timp ce conducea pe direcția centru – gară, el nu a acordat prioritate de trecere și s-a izbit de un autoturism care era condus regulamentar pe drumul cu prioritate, de un bărbat de 54 de ani, din Valcău de Jos.

În urma impactului, cei doi șoferi și o femeie de 53 de ani au suferit mai multe leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați de urgență la UPU Zalău. Nu au existat persoane încarcerate.

Șoferii în cauză au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

One Thought to “Accident rutier în celebra intersecție din zona Lidl”

  1. […] Echipajele SMURD, poliția și pompierii au fost solicitați să intervină, în data de 11 septembrie, pentru un accident rutier. În jurul orei 14, două autoturisme s-au ciocnit puternic în intersecția semaforizată de la intrarea în parcarea magazinului Lidl.  În urma accidentului, două persoane au fost rănite și transportate la UPU Zalău. Nu au existat persoane încarcerate. La această oră se circulă greu în zonă, pe bulevardul Mihai Viteazul traficul fiind dirijat. Revenim cu mai multe detalii. Citeste mai mult […]

Leave a Comment