Accident rutier cu două victime în Zalău

Un accident de circulație s-a produs marți, 6 iunie a.c., la ora 16, în Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona „Integrata”. În urma evenimentului rutier două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din Zalău, conducea autoturismul pe sectorul de drum menționat, iar la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate autoturismului care se deplasa din sens opus, condus de un zălăuan de 31 de ani, și a intrat în coliziune cu acesta. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism care era oprit pentru a acorda prioritate autoturismelor care circulau pe drumul prioritar. În urma impactului, cei doi șoferi de 53, respectiv 31 de ani au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole

One Thought to “Accident rutier cu două victime în Zalău”

  1. Anonim

    sunt curios pe cand o sa se destepte romanii si sa dea in judecata si administratorul drumului, precum si politia, caci nu iau masuri pentru siguranta pietornilor si a celorlalti participant la traffic.
    s-a investit 4,2 milioane de euro intr-un system de monitorizare a traficului in Zalau si nici dupa 2 ani de la finalizarea lucrarilor, IJP Salaj refuza sa isi dea acordup pentru renumitele camera visdeo=radare fixe de pe boulevard.

Leave a Comment