Accident pe strada Gheorghe Doja. O femeie a fost rănită

O femeie de 72 de ani a ajuns astăzi la spital după ce a fost lovită pe tecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, în jurul orei 15.

Din primele verificări efectuate de polițiștii care au intervenit la fața locului a reieșit că un bărbat, de 64 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheroghe Doja, din Zalău, a surprins și accidentat o femeie aflată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. În urma evenimentului, femeia a suferit leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului și continuă investigațiile pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

6 Thoughts to “Accident pe strada Gheorghe Doja. O femeie a fost rănită”

 1. […] O femeie de 72 de ani a ajuns astăzi la spital după ce a fost lovită pe tecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, în jurul orei 15. Din primele verificări efectuate de polițiștii care au intervenit la fața locului a reieșit că un bărbat, de 64 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheroghe Doja, din Zalău, a surprins și accidentat o femeie aflată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.  » Mai multe detalii […]

 2. Anonim

  Un semafor ar fi bun in zona.

  1. Anonim

   Pe ambele sensuri sau doar pe unul?

  2. Anonim

   Da, atat acolo, cat si la alte treceri si intersectii de pe Doja. Se circula cu viteza mare pe aceasta artera.

 3. Anonim

  Nu încetinesc deloc în preajma trecerilor de pietoni,dacă nu sunt semafoare.Mi-a nenorocit mama.

Leave a Comment