Accident mortal în Zalău: traversarea prin loc nepermis a costat-o viața

Autorul accidentului circula sub influența băuturilor alcoolice. Victima nu s-a asigurat în traversarea străzii, încercând să treacă drumul prin loc nepermis.

O femeie din Zalău a fost grav accidentată joi dimineața, în jurul orei 9, încercând să traverseze prin loc nepermis. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Sfânta Vineri, din Zalău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, prin manevrare înainte/înapoi şi a accidentat grav o femeie de 61 de ani, din Zalău, care era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma impactului, pietonul a fost rănit grav. Victima a fost transportată la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, la ora 9.48 a fost declarat decesul. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu. 

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Accident mortal în Zalău: traversarea prin loc nepermis a costat-o viața”

 1. POLITIA ESTE DE VINA !!! SI PRIMARIA (politia locala) ARE SI EA O BUNA PARTE DIN VINA !!

  de ce nu sunt amenajate treceri de pietoni in zona?
  de ce trotuaorele sunt ocupate de masini parcate neregulamentar?
  de ce pietoni trebuie sa circule pe carosabil din cauza masinilor care ocupa trotuoarele si intersectiile? de ce nu sunt sanctionati cei care parcheaza neregulamentar? in intersectii, pe trotuoare, pe locurile celor rezervate cu handicap?
  unde masa e politia romana? trec ca nesimtitii , vad ca se intampla tot felul de „evenimente” nelegale, si ei se duc mai departe ?!?!
  De ce primaria, prin primarul Ciunt, nu da unda verde la sanctionarea tuturor care incalcla legea !!! de ce se teme politia locala sa dea amenzi la toata lumea ?
  de ce primarul nu da unda verde la ridicat masini?
  de ce nu se dau amenzi pe baZA INREGISTRARILOR FACUTE DE CAMERLE VIDEO SI RADARLE FIXE DE PE BULEVARD?

 2. ASTA FACE POLITIA !!!

  Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă.
  constata ca a mai mutit un om !!! si masuri ??/ NIMIC !!!
  NIMIC= MARCA INREGISTRATA PSD !!!
  legi facute de PSD-isti criminali/hoti/infractori.corupti, pentru alti votanti PSD-isti hoti/infratori/corupti/criminali !!!

Leave a Comment