Vicepreşedintele UDMR Sărmăşag şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident

Un bărbat de 47 de ani, din Sărmăşag, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc în seara zilei de joi, 13 august, în localitate.
Evenimentul rutier s-a petrecut la ora 21,45, pe strada Trandafirilor, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. „Bărbatul conducea ATV-ul prin localitate şi, din cauza imprudenţei în conducere, pe o porţiune de drum în aliniament, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, şoferul, Zsurzsan Zolt, a decedat”, au precizat poliţiştii sălăjeni.
Potrivit acestora, cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. „Având în vedere situaţia creată recomandăm, din nou, atât conducătorilor de autovehicule cât şi celor de vehicule să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie rutieră şi să efectueze orice manevră în condiţii de siguranţă”, au mai menţionat oamenii legii.
Zsurzsan Zolt era consilier local şi vicepreşedintele UDMR Sărmăşag, fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi membri ai comunităţii locale, conform spuselor primarului comunei Sărmăşag, Dombi Attila. Acesta avea doi copii, un băiat student şi o fiică, elevă de liceu.
În urma tragediei ce s-a petrecut joi seara, zilele comunei, eveniment ce urma să aibă loc la finele săptămânii, au fost amânate.

Alte articole

2 Thoughts to “Vicepreşedintele UDMR Sărmăşag şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident”

  1. cenzorul șef

    Poate greșesc, dar din câte știu ATV-urile nu au voie să circule pe drumurile naționale sau județene, nici măcar în incinta localităților. Atunci….?

  2. om batran si sa se joace cu atv-ul !!!!!!!

Leave a Comment