Accident între două mașini: un tânăr de 20 de ani a fost rănit.

Poliția din orașul Șimleu Silvaniei a intervenit în urma unui apel la 112 referitor la un accident rutier pe D.N. 1 H, între localitățile Hereclean și Vârșolț, în data de 13 iunie, la ora 12.54. În incident au fost implicate două mașini: o mașină condusă de un băiat în vârstă de 20 de ani din Șimleu Silvaniei și un autocamion condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Husia. Conform primelor investigații, tânărul de 20 de ani ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, lovind un autocamion. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în timp ce băiatul nu a putut fi testat la fața locului. Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

3 Thoughts to “Accident între două mașini: un tânăr de 20 de ani a fost rănit.”

  1. […] de 20 de ani ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, lovind un… Articolul Accident între două mașini: un tânăr de 20 de ani a fost rănit. apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ionut

    Vremea era ploioasa, si tanarul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iesind astfel de pe sensul lui de mers din cauza vitezei excesive. Am fost printre masinile blocate de accident.

    1. Anonim

      Așa o fi cum spui!! Dar, vitezometru sa blocat la 40 ! Nu știu dacă a fost viteza cum afirmi! DRUMURI BUNE TUTUROR!!

Leave a Comment