Accident în apropierea gării Zalău

Un accident de circulație soldat cu o victimă a avut loc marți, 7 mai, pe bulevardul Mihai Viteazul, la intersecția cu Drumul National 1H (înspre Crișeni) în apropiere de gara Zalău.

Circulația a fost blocată pentru mai multe zeci de minute însă, în cele din urmă traficul rutier a fost restabilit în zonă.  Conform datelor primite de la reprezentanții IPJ Sălaj, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (autoutilitară și semiremorcă) pe direcția Crișeni-Zalău, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 53 de ani, din Zalău. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului de pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar, un adolescent de 19 ani. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 © Magazin Sălăjean / foto cu caracter informativ. Intrare în Zalău dinspre Crișeni.

Alte articole

3 Thoughts to “Accident în apropierea gării Zalău”

 1. ansamblu de vehicule (autoutilitară și semiremorcă) = samsar de masini !!!

  de ce nu spuneti ca este unul din boii/ tampitii/ inconstientii de soferi, aducatori de masini, care se cred Dumnezo in traffic !! cel putin in Romania, caci dincolo nu u curajul sa incalce legea !
  doar in Romania toti infractorii/ criminalii/ betivi si drogatii nu se tem de lege, caci legea este de partea lor, o lege pwentru hoti, facuta de hoti=PSD-isti !!!
  p.s. sper ca viitoarele victim sa fioe din marea familie a PSD-ului !! completati cu ALDE si UDMR !!!

 2. radare fixe din Zalau?

  poate ne spune si noua politia de ce refuza incontinuoare sa foloseasca aceste radare ?!?!?

 3. Anonim

  Pare sa fi fost pe Calea Criseni accidentul, dincolo de intersectia cu B-dul M. Viteazul.

Leave a Comment