Accident grav pe DJ 108 D: Un adolescent a murit și patru minori au fost răniţi

Un grav accident de circulație s-a produs în noaptea de 3 spre 4 iunie, în jurul orei 1, pe DJ 108 D, în urma căruia un adolescent și-a pierdut viața și alți patru minori au fost răniți.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un minor de 16 ani, din judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism pe drumul dintre localităţile Ariniş, judeţul Maramureş şi Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, la ieşire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.
În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un adolescent de 18 ani, din Maramureş, a decedat, iar cei patru pasageri aflaţi pe bancheta din spate, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, tot din Maramureş, şi minorul de la volan au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Alte articole

Leave a Comment