Accident grav cu două victime la ieşirea din Mirşid

Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier, care a avut loc între localităţile sălăjene Mirşid şi Crişeni, marţi după-amiază. Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Vasile M., în vârstă de 58 de ani, din Zalău, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul naţional 1F, între localităţile menţionate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şant din partea dreaptă a direcţiei de mers. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 16.
În urma impactului, atât conducătorul auto, cât şi bărbatul, în vârstă de 38 de ani, pasager în autovehicul, au suferit leziuni grave, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conform informaţiilor furnizate de biroul de presă al unităţii spitaliceşti, şoferul a fost diagnosticat cu o contuzie toracică şi una la umărul drept, acesta fiind tratat la Unitatea de Primiri Urgenţe, nefiind necesară spitalizarea lui. În schimb, pasagerul din autovehicul a fost diagnosticat cu un traumatism toracic cu multiple fracturi costale, pneumotorace, un traumatism cranio-cerebral minor, precum şi un traumatism facial cu hematom mentonier. Bărbatul a fost fost internat la secţia de Chirurgie a spitalului, unde se află în continuare sub supraveghere medicală, fiind conştient şi stabil hemodinamic şi respirator.
Potrivit reprezentantului IPJ Sălaj, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte articole

Leave a Comment