Accident deosebit de grav între Mirşid şi Moigrad. Un bărbat a murit

Un accident deosebit de grav a avut loc cu puţin timp în urmă pe drumul national 1 T, între localităţile Mirşid şi Moigrad. O autobetonieră s-a răsturnat în afara părţii carosabilă, iar o şoferul acesteia a murit, au anunţat poliţiştii.

La faţa locului au intervenit echipaje de ambulanţă, pompieri şi poliţişti. Accidentul a avut loc în jurul orei 14. Şoferul, un bărbat de 46 de ani, din comuna Ip, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu beton, din direcția Mirșid către Moigrad, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. În urma impactului, șoferul autoutilitarei a decedat. Polițiștii rutieri au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

2 Thoughts to “Accident deosebit de grav între Mirşid şi Moigrad. Un bărbat a murit”

  1. […] Un accident deosebit de grav a avut loc cu puţin timp în urmă pe drumul naţional 1 T, între localităţile Mirşid şi Moigrad. Surse oficiale ne-au declarant că o autobetonieră s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar o persoană este în stare critică. La faţa locului se află echipaje de intervenţie, pompieri, ambulanţe şi poliţişti.  Potrivit unor surse neoficiale, incidentul s-ar fi petrecut din cauza vitezei mult prea mari, iar conducătorul auto ar fi pierdut controlul maşinii. Vom reveni. Fotografie cu caracter ilustrativ Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    iar o sorerul ????????

Leave a Comment