Accident cu trei victime între Sălăţig şi Cehu Silvaniei

Două persoane au fost rănite grav, iar alta a suferit leziuni uşoare, în urma unui accident rutier, care s-a petrecut duminică, între localităţile Sălăţig şi Cehu Silvaniei.

Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, duminică, 4 august, în jurul orei 15, Arnold G., în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe drumul judeţean 108 D, între localităţile menţionate, într-o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Nicolae L., din Bulgari.
În urma impactului, pasagerul de pe motocicletă, în vârstă de 22 ani, şi un pasager din autovehicul, în vârstă de 62 ani, au fost răniţi grav, iar un alt pasager din autoturism, o femeie de 43 ani, a suferit leziuni uşoare.

2 Thoughts to “Accident cu trei victime între Sălăţig şi Cehu Silvaniei”

  1. Eva

    Cei de la Drumurile Judetene, probabil nu mai exista, (atunci cei care se ocupa de intretinerea drumurilor judetene) sunt 99% vinovati. Nu s-a cosit deloc vegetatita de pe marginile drumului respectiv. Cei care trec pe acolo isi risca viata zilnic pentru ca nu au vizibilitate. Vizibilitatea in curbe este ZERO. Unde sunt contractele de intretinere?

  2. SORIN

    sunt de acord cu Eva; dar acest lucru nu inseamna ca nu mai trebuie sa respectam regulile de circulatie, una dintre acestea fiind respectarea benzii de circulatie; Consider ca a taia curba este un lucru foarte grav, chiar si cu un autoturism; nu mai vorbim de motocicleta; am trecut prin acel loc imediat dupa accident. Masina arata destul de rau. Puneti-va in locul soferului care, consider eu, circula regulamentar. Haideti sa nu tot cautam scuze in alte parti si sa ne gandim sa fim mult mai civilizati in trafic

Leave a Comment