Accident cu două persoane încarcerate la Pericei

În urmă cu puţin timp, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 1H, în localitatea Pericei. La evenimentul rutier a fost solicitat în sprijin și un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul de pompieri Zalău.

„Din accident au rezultat două persoane încarcerate, respectiv conducătorii auto. Două persoane au fost descarcerate şi preluate de către echipajele medicale. Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean”, au transmis de la faţa locului reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj.

Doi bărbaţi de 22 şi 30 de ani, răniţi grav

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, între două autoturisme, conduse de doi bărbați de 22 și 30 ani, care circulau din sensuri opuse, s-a produs o coliziune. În urma evenimentului, cei doi conducători auto, din Șimleu Silvaniei și comuna Crasna, au fost răniți grav și transportați cu ambulanța la spital. Șoferul de 22 de ani din Crasna a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând să îi fie prelevate probe de biologice. „Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Leave a Comment