A murit Pityu!

Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj este în doliu! După o lungă, prea lungă suferinţă, excepţionalul instrumentist Szilagyi Stefan – Pityu, aşa cum îl ştia toată lumea – s-a stins, la numai 52 de ani. De o deschidere şi o bunătate uluitoare faţă de semeni, profesionist desăvârşit, Pityu a slujit cu demnitate cântecul popular sălăjean, maghiar şi românesc, oferind de-a lungul anilor momente memorabile prin concertele sale.
Colegii de la Ansamblul folcloric „Meseşul” al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, din care a făcut parte, toţi angajaţii instituţiei, sunt alături de familia îndoliată!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Daniel Săuca

Alte articole

12 Thoughts to “A murit Pityu!”

 1. unu

  sincere condoleante familiei.

 2. Anonim

  DUMNEZEU SA-L IETRE! CONDOLEANTE FAMILIEI!

 3. Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei. Un mare lautar al Salajului si un suflet nobil. Cand incepea Pityu sa cante te smulgea pur si simplu de pe scaun. Oare de ce Dumnezeu ii ia la el intotdeauna pe cei mai buni?

 4. eu

  Dumnezeu sa il ierte !

 5. mirela

  Macar bine ca a murit impacat cu dumnezeu,adica ,,pocait,,condoleante familiei

 6. Anonim

  La o nunta a interpretat „Ciocarlia”………………Emotionant !

 7. rodica spania

  am ramas socata de disparitia timpurie a acestui om minunat ,am fost colegi de liceu si era un bun prieten tot timpu pus pe sotii ,imi pare atit de rau ,sincere condoleante familiei si bunul d zeu sa aiba grija de el a plecat sa cinte in corul ingerilor

 8. Anonim

  dumnezeu sa l odihneasca

 9. utu

  dumnezeu sa te odihneasca pityule

 10. Anonim

  Dumezeu sa-l odihneaca in pace. Sincere condoleante familiei indurerate.

 11. pityu

  a fost un om de nedescris mie mi a cintat la nunta in anul 1990 in gircei mi a fost un prieten foarte bun sincere condoleante familiei dumnezeu sal odihneasca

 12. Anonim

  n-o sa-l putem uita nicsodatadar, traim cusperant a ca ne vom revedea curand cad va reveni ISUS HRISTOS IAR EL VA REVENI!!!!!!!!!!SI ACOLO OSA NE BUCURAMUNII CU ALTII!!!

Leave a Comment